AJANVARAUS

Ajanvaraus tapahtuu sähköpostin kautta ninasilavuori@gmail.com.

Voit viestittää myös liikkeen omaan sähköpostiin blacklilycustomtattoo@gmail.com. Suora yhteydenottolinkki löytyy mm. Instagram tilin yhteydenotto painikkeesta.

Tarvittaessa voidaan sopia konsultaatio- tai suunnittelutapaamista paikan päälle. Pelkkä tapaaminen ei sinua velvoita mihinkään. Voidaan käydä yhdessä läpi toiveesi tatuoinnin suhteen ennen kuin teet lopullisen päätöksen varsinaisen tatuointiajan varaamisesta.

Ota yhteyttä, niin sovitaan aika. :)


Tatuointien hinnat ovat alk. 100 €.

Tatuoinnin hinta määräytyy tatuoinnin koon, yksityiskohtien, värityksen, paikan, käytetyn ajan sekä +alv 24% perusteella.


Ikäraja tatuoinneissa on 18 vuotta (henkilöllisyys tarkistetaan asiakastietolomaketta täytettäessä).


Liitä heti ensimmäiseen viestiisi seuraavat tiedot:

  • AIHE

  • mitä haluat ja mihin tyyliin, viitekuvia mukaan. Mustaharmaana vai värillisenä?


  • KOKO JA SIJAINTI

  • kokoluokka, kuvan korkeus ja leveys noin.

  • mihin paikkaan haluat tatuoinnin. Kuva tatuoitavasta alueesta mahdollisimman kohtisuoraan otettuna. Voit rajata jollakin piirto-ohjelmalla alueen, jolle tatuoinnin haluat


  • PEITTOKUVAT

  • jos kyseessä on peittokuva, kuva peitettävästä tatuoinnista ja sen mitat. Mukaan mahdollisimman kohtisuoraan otettu kuva, josta ilmenee tatuoinnin sijainti kehossa ja tatuoinnin yksityiskohdat. Mielellään jonkun toisen ottamana, ei peilikuvana tms.


  • tieto mihin aikaan arkisin yleensä pääset tatuoitavaksi. Huom. teen töitä arkisin ma-pe klo 9-17 välillä. En työskentele viikonloppuisin.

  • mahdollinen budjetti, jos sellainen on

  • kerro annatko minulle kokonaan vapaat kädet tai jos on jotain tiettyjä yksityiskohtia, mitä toivot omaan kuvaasi


VARAUSMAKSU JA TATUOINNIN MAKSAMINEN

Ajanvarauksen yhteydessä veloitan suunnittelu-/varausmaksun 50-100€ per suunniteltava kuva.

Summa hyvitetään ainoastaan tatuoinnin loppusummasta pois. Jos kyseessä on iso tatuointi, mikä vaatii useamman tatuointikerran, varausmaksu vähennetään viimeisen tatuointikerran hinnasta.

Suunnittelu-/ varausmaksua ei palauteta jos perut aikasi kokonaan tai jätät tulematta varatulle ajallesi. Ajansiirto on mahdollinen, kunhan ilmoitat asiasta mahdollisimman aikaisin, viim. 48h ennen aikaasi. Summa palautetaan ainoastaan jos minä, tatuoija, perun aikasi kokonaan ilman uuden ajan tarjoamista.

Tatuoinnin loppusumman maksu paikan päällä tatuointiajan yhteydessä. Liikkeellä maksuvälineenä käy vain käteinen.


-Nina