AJANVARAUS

Ajanvarauskyselyt sähköpostitse osoitteeseen

blacklilycustomtattoo@gmail.com

Tarvittaessa voidaan sopia konsultaatio- tai suunnittelutapaamista paikan päälle. Olethan katsonut, että minun tatuointityylini sopii juuri sinulle. Vapaat ajat menevät yleensä parin kolmen kuukauden päähän.Liitä heti ensimmäiseen viestiisi seuraavat tiedot:


  • Etu- ja sukunimesi sekä puhelinnumerosi.

  • Aihe : mitä haluat ja mihin tyyliin, viitekuvia mukaan. Mustaharmaana vai värillisenä?

  • Koko : kuvan korkeus ja leveys noin.

  • Tatuoinnin paikka: Kuva tatuoitavasta alueesta mahdollisimman kohtisuoraan otettuna. Voit rajata jollakin piirto-ohjelmalla alueen, jolle tatuoinnin haluat

  • Toive ajankohdasta (esim. tietty viikko, kuukausi,...), infoa mihin aikaan arkisin yleensä pääset tatuoitavaksi. Huom. teen töitä arkisin ma-pe klo 9-17 välillä. En työskentele viikonloppuisin.

  • Mahdollinen budjetti.

  • Kerro annatko minulle kokonaan vapaat kädet tai jos on jotain tiettyjä yksityiskohtia, mitä toivot omaan kuvaasi tai mitä et missään nimessä halua


PEITTOKUVAT

Peittokuvaprojekteissa liitä mukaan kuva peitettävästä tatuoinnista ja sen mitat. Ota mahdollisimman kohtisuoraan otettu kuva, josta ilmenee tatuoinnin sijainti kehossa ja tatuoinnin yksityiskohdat. Mielellään jonkun toisen ottamana, ei peilikuvana tms. Tarvittaessa pyydän sinua paikan päälle konsultaatioon.


SUUNNITTELU-/VARAUSMAKSU JA TATUOINNIN MAKSAMINEN

Veloitan ajanvarauksen yhteydessä suunnittelu-/varausmaksun 50-100€ per suunniteltava kuva. Varaudu siis maksamaan se viikon sisään.

Summa hyvitetään ainoastaan tatuoinnin loppusummasta pois. Jos kyseessä on iso tatuointi, mikä vaatii useamman tatuointikerran, varausmaksu vähennetään viimeisen tatuointikerran hinnasta.

Suunnittelu-/ varausmaksua ei palauteta jos perut aikasi kokonaan, jätät tulematta varatulle ajallesi tai joudun paikan päällä kieltäytymään kuvan teosta esim. koska olet flunssassa tms.

Ajansiirto on mahdollinen, kunhan ilmoitat asiasta mahdollisimman aikaisin, viim. 48h ennen aikaasi. Summa palautetaan ainoastaan jos minä, tatuoija, perun aikasi kokonaan ilman uuden ajan tarjoamista.

Tatuoinnin loppusumman maksu paikan päällä tatuointiajan yhteydessä. Liikkeellä maksuvälineenä käy vain käteinen.

Tatuointien hinnat ovat alk. 100 €. Hinta määräytyy tatuoinnin koon, yksityiskohtien, värityksen, paikan, käytetyn ajan sekä +alv 24% perusteella.


Ikäraja tatuoinneissa on 18 vuotta (henkilöllisyys tarkistetaan asiakastietolomaketta täytettäessä).

Tulethan paikalle yksin, ilman tukijoukkoja ja vain terveenä!-Nina